Friday, 24 April 2009

My Obsession is become a Vampire

Kemarin malam saya lagi nungguin pesenan tahu tek yang lagi lewat di depan rumah. Iseng, saya mendongak ke atas dan menemukan pemandangan yang SANGAT AMAT jarang terjadi beberapa dekade belakangan. Langit bertabur bintang. Cantik sekali and definitely very romantic!

Dari kejadian itu saya jadi sadar, seandainya saya melihatnya dengan mata saya waktu masih berumur di bawah 12 tahun. Pastinya akan lebih menakjubkan. Renungan singkat itu seolah memberikan efek domino di mana saya jadi menyadari kekurangan-kekurangan lain yang saya miliki.

Kind of Perfection

Betapa enaknya jadi vampir. Begitu pikir saya waktu itu, kenapa?

Here's the things:

1. Sharp sight. Saya nggak perlu repot-repot bawa kacamata minus saya kalau mau baca di papan tulis atau saya nggak perlu susah-susah menyipitkan mata untuk melihat sosok yang dari kejauhan berjalan ke arah saya. Dan yang paling penting, nggak dianggep sombong gara-gara nggak nyapa orang yang saya kenal karena mata saya rabun.
2. Fast moves. Sebenarnya ini agak mendukung kehidupan saya juga, I tend to move fast. I walk pretty fast (and don't ask me why, I don't have the answer), I speak fast (I'm not gonna explain why though I know the reason), I put and take things pretty fast and I read, well, kinda fast. Everything's not fast enough sometimes, for me :]
3. Sharp hearing. Sometimes, I hear what people don't (not an illusion for sure). I hear everything when I definitely focus on it, so I need attention and mind-works to get what people trying to say. Dan dengan kemampuan ini, saya nggak perlu fokus-fokus amat. Pendengaran ala Vampir bakalan terasa bawa iPod permanen di kuping.
4. The strenght. I use muscles and sometimes it's over limit :] I broke small things a couple times it's because it's too 'fragile' in my hand. So, maybe I wouldn't feel guilty if I were a Vampire :D
5. The Beauty. Okay, maybe it's kinda freak :D But, when you have the grace, the perfect face a la Vampire then you have nothing to complain about your beauty kits.
6. Voice. I don't need to worry when I try to scream like Hayley Williams or maybe sing a nice Leona Lewis' song. It's because my voice is pretty and perfect :] I even could win American Idol, if you'd like.

Call me perfection freak or whatever. I don't even care. Ini cuma pengandaian, kalau dalam teori Psikologi Industri dan Organisasi sih masuk Equity Theory (bener nggak sih contoh kasusnya? Ah, nevermind).

Well, I'm kinda fun-freak for sure. So, don't take this seriously because I won't. Have fun!

8 comments:

  1. ga bisa kluar siang dong..

    ReplyDelete
  2. Kenapa ga? Selama matahari ga kena langsung kan ga masalah :D
    *Twilight minded*

    ReplyDelete
  3. wah.. gimana klo "vampir" lokal aja nin.. banyak banget spesiesnya kok :D . tinggal pilih dah pokoknya.. :)

    ReplyDelete
  4. heyyy, thx sp much for dropping by on my blog. ;p

    i saw u mentioned "psikologi industri & organisasi", r u in psychology field too?
    cuz i am. if u r, well i definitely found another common on us. hhe
    always pleasure to know another person with the same name as i am. with such a big brain like u as a plus n lots of commons.
    you're great at writing, keep it up ! :)
    n thx for the linked.
    i'll follow yours..

    nice to know u too, nindya. :)

    ReplyDelete
  5. @sofyan
    buseett!! lebih ngeri kalo vampir Indo mah. Ndak, ndak, ndak...

    ReplyDelete
  6. hi sara! thanks for visiting my coco cake cupcake blog! kristen stewart is so pretty... did you know she's wearing a WIG in the twilight movie?

    ReplyDelete
  7. wah enak kali y jd vampire, bisa gi2t lehe prempuan2 cntik,he...

    ReplyDelete
  8. @lyndsay
    NO WAY! So it's not her real hair?? I can't believe it. But, why?

    @Dunia Polar
    Yee... itu mah mau lo dong!

    ReplyDelete

I'd love to read all your sweet comments.
Please leave it on the box below and I'll reply as soon as I can :)
Have a nice day! x

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Share